Diensten

Slappendel Bouw is een breed georiënteerd bouwbedrijf. Wij beschikken over enthousiaste, professionele en ervaren vakmannen die onze diensten aan u kunnen leveren. Wij zij gespecialiseerd in pannendaken, dakkapellen, dakopbouw’s, badkamers en tuinschuren, overkappingen en veranda’s op maat. Ook voor uw andere projecten en wensen kunnen wij iets voor uw betekenen. Wij staan voor u klaar!

  • Flexibel
  • Transparant
  • Persoonlijk

Pannendaken

Wij hebben de kennis en expertise om u pannendak compleet te renoveren. Wij hebben diverse pannendaken gerenoveerd. Wij zorgen er voor dat uw dak duurzaam en waterdicht is.

Dakkapellen & Dakopbouw’s

Als u behoefte heeft aan meer ruimte, kan een dakkapel of dakopbouw meer ruimte in uw huis creëren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een dakkapel of dakopbouw.

Tuinschuren, Overkappingen & Veranda’s

Het hebben van een tuinschuur zorgt voor een strakke uitstraling. De schuur word prefab op maat gemaakt, waardoor alle ruimte benut word, zonder dat u veel rommel heeft in uw tuin.

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een overkapping of veranda in uw tuin of aan uw huis  te maken. Een overkapping of veranda maakt het mogelijk dat u ’s avonds langer buiten kunt zitten. Ook de overkapping of de veranda word prefab op maat gemaakt, waardoor alle ruimte benut word. Door op deze wijze te werken kunnen wij snel en efficiënt uw tuinschuur, overkapping of veranda maken en plaatsen.

Badkamers

Een badkamer die geheel naar uw eigen wens is maakt het douche aangenaam. Wij hebben de kennis om uw complete badkamer te renoveren. Van leiding werk tot het eindresultaat. We geven u advies en kijken naar uw wensen, zodat de badkamer compleet naar uw wens word.

Menu