Over ons

Slappendel Bouw is een jong en ondernemend bouwbedrijf met veel passie voor het vak. Aan de hand van uw wensen (ver)bouwen, renoveren of onderhouden wij uw woning of bedrijfspand. Door onze creativiteit en ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met het realiseren van uw project. Hierbij kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn en daarbij voorzien we u vrijblijvend van bouwadvies. Daarbij staan uw wensen uiteraard voorop. Ons werk is namelijk pas gedaan als u 100% tevreden bent.

Wij begrijpen dat elk project uniek is en dat elke klant specifieke wensen en verwachtingen heeft. Daarom leveren wij altijd maatwerk van topkwaliteit. Dit vereist betrokkenheid en duidelijke communicatie tijdens het project. Wij vinden het belangrijk om tijdens het project persoonlijk contact te houden met de klanten zodat alles naar wens verloopt, uw project wordt vanaf het begin tot het eind verzorgt. Ons enthousiaste en professionele team heeft op deze manier al tientallen klanten blij gemaakt, en daar zijn wij trots op.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten van Slappendel Bouw? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier. Wij gaan graag met u in gesprek en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Vacature Slappendel Bouw

Bent u geïnteresseerd in de vacature timmerman? Of weet je van aanpakken en ben je opzoek naar een wisselende baan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Menu